Over OSB Bodegraven

Onze vereniging bestaat inmiddels 15 jaar.
De vereniging werd in 2002 door een aantal enthousiaste Bodegravers opgericht. Aanvankelijk werd op recreatief niveau gespeeld op drie banen.

Door het groeien van het ledenaantal en het soms niet meer beschikbaar blijven van een locatie werd in de achterliggende periode diverse malen verhuisd. Ook de vereniging veranderde. Werd eerst uitsluitend recreatief gespeeld, thans speelt een flink aantal leden regionale en landelijke competities. OSB heeft inmiddels een prominente plaats veroverd en met de boulers in de blauwe clubkleuren wordt bij toernooien ernstig rekening gehouden.

Ook de recreant vindt bij OSB zijn plek. Steeds meer adspiranten sluiten zich aan en gooien op de speelmiddagen en avonden met plezier een balletje. Omdat tijdens het spelen het lot bepaalt wie met wie speelt ontstaat automatisch een mix van recreanten en competitiespelers. Het grote voordeel hiervan is dat  de recreant zich ontwikkelt: niet zelden tot weer een competitiespeler.

De activiteiten van de vereniging zijn niet puur en alleen gericht op de wedstrijdsport petanque.
Niet voor niets de misschien vragen oproepende naam OSB. De letters staan voor Ontspanning, Sociale contacten en  Beweging.
Naast het boule spel bestaat er dan ook gelegenheid gezellig na te praten in de kantine , voor de liefhebber is er na afloop van de speeltijd gelegenheid te biljarten  en wij organiseren regelmatig een kaartavond.

Wilt U eens komen kijken en een balletje mee gooien ??

U bent van harte welkom op Groenezoom 6 in Bodegraven.

Speeltijden

• maandag:   19.00 uur – 21.30 uur
  • woensdag:  13:30 uur – 16.30 uur
  • donderdag: 19.00 uur – 21.30 uur
  • zaterdag:    13.30 uur – 16.30 uur

Lidmaatschap en contributie
De Contributie voor het jaar 2017 bedraagt € 85,- inclusief clubkaart.
Jeugd incl. licentie € 41,50 per jaar tot het jaar dat hij/zij 18 jaar wordt.
Met een Clubkaart ( C ) kan men alleen aan eigen toernooien deelnemen.
W-licentie € 19,75  extra op de contributie als men landelijke of regionale wedstrijden of toernooien wil spelen welke  georganiseerd worden door  de NJBB, afd 09 of andere verenigingen.
Opzegging lidmaatschap voor 1 december van het lopende jaar.