Leden en niet-leden

Jeu de Boules-cafe

Beëindig je je werkweek thuis op de bank of begin je op vrijdag met je weekend, kom in een gezellige omgeving een balletje gooien.

Onze vereniging organiseert voor belangstellenden op een aantal vrijdagen inloopavonden . Het is dé kans om vrijblijvend kennis te maken met de snelst groeiende sport van Nederland . Bovendien is het een uitje dat hoog scoort in de grote steden van ons land , maar nu ook in Bodegraven mogelijk is.

Graag ontvangen wij U en uw vrienden in onze verwarmde hal en leuke kantine om gezellig een potje te komen Jeu de Boulen.

U kunt kiezen om met een eigen groepje (van 4 of meer) met elkaar te komen spelen of U kunt ook individueel meedoen aan mix-wedstrijden.

Wilt U eerst een training volgen dan is dat ook mogelijk bij onze gediplomeerde instructeur Willem den Besten.

De entreeprijs bedraagt 3 euro per persoon.
Leden en onze donateurs gratis.

Speelmateriaal en spelbegeleiding zijn aanwezig.

Net als in Bodegraven slaat het overal aan

Een beetje afgekeken hebben we het wel met de invoering van ons eigen  JeudeBoulesCafé... maar het is net als in Bodegraven overal een groot succes. (zoals hier blijkt uit stuk van de Telegraaf..)

De data van Jeu de Boules-cafe zijn in de kalender vermeld.

 

Klaverjassen
OSB organiseert voor belangstellenden 9x per jaar klaverjasavonden in onze gezellige kantine.
Overzicht OSB klaverjassen 2022-2023:

23-09-2022              20-01-2023

21-10-2022               17-02-2023

18-11-2022                17-03-2023

23-12-2022               07-04-2023

                                   19-05-2023

Deze data zijn in de kalender vermeld.

 

Bedrijven toernooi

Zaterdag 18-06-2022 vond in beperkte vorm het jaarlijkse bedrijventoernooi plaats. Door alle perikelen rond Corona kon niet tijdig het financiële plaatje rond gemaakt worden om, zoals gebruikelijk, meer dan 100 teams te laten deelnemen. Vandaar dat gekozen werd om het deze keer voor maximaal 30 teams te organiseren. Voor volgend jaar wil men natuurlijk wel weer héél graag naar de maximale bezetting van 120 teams toe gaan.

Het werd nu een perfect toernooi op een perfecte dag. Kleinschaliger betekende niet dat het minder gezellig was. De organisatie was zeker toevertrouwd aan de OSB-professionals, die alles tot in de puntjes geregeld hadden. Zelfs de anti-zonnebrand en extra petten waren aanwezig.
In 4 speelronden lieten de plaatselijke ondernemers zien over de noodzakelijke vaardigheden en het nodige talent te beschikken om de uitslag tot het laatst toe spannend te houden. Na elke ronde stond een ander team aan de leiding en uiteindelijk kon geen van de teams alle 4 wedstrijden winnend afsluiten. Zie hier voor de uitslag en foto’s.

Zie ook https://www.rebonieuws.nl/algemeen/winnaars-osb-bedrijventoernooi-kees-en-tristan-van-kr-werken/